Rólunk

A mézben minden megvan, amire az embernek szüksége van!
Eltérő mennyiségben sok vitamint is tartalmaz, a B vitaminok mindegyikét, elegendő K vitamint (vérzéscsillapító), valamint Cvitamint, továbbá olyan fontos anyagokat, mint amilyen a PP faktor (értágító, javítja a szövetek oxigénellátását).

Fontosnak tartom az emberek tudtára adni, hogy ha lehetőségük van termelőtől vásárolják a mézet, mert a ezek a magyar mézre érvényesek.

A mézben minden megvan, amire az embernek szüksége van!

Eltérő mennyiségben sok vitamint is tartalmaz, a B vitaminok mindegyikét, elegendő K vitamint (vérzéscsillapító), valamint Cvitamint, továbbá olyan fontos anyagokat, mint amilyen a PP faktor (értágító, javítja a szövetek oxigénellátását).

Fontosnak tartom az emberek tudtára adni, hogy ha lehetőségük van termelőtől vásárolják a mézet, mert a fentiekben leírtak a magyar mézre érvényesek, köszönhetjük ezt a Kárpát - medencénknek, ahol élünk. Elsősorban méztermeléssel foglalkozom, már 1995 óta. 11 éve pedig a legkevesebb emberi beavatkozással csomagolunk ki mézeket és tesszük a fogyasztók asztalára. Mostanra már több száz család asztalán tudhatom a méheim által termelt mézet és méhészeti termékeket.

 

Projekt összefoglaló


Kedvezményezett neve: Szabóné Kovács Anita

Projekt címe: „Technológiai korszerűsítés Szabóné Kovács
Anita egyéni vállalkozónál"

Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 7 228 774 Ft-.

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

Szabóné Kovács Anita egyéni vállalkozó sikeres pályázatot nyújtott be GINOP-1.2.9-20-2021-02415 kódszámú pályázati felhívásra, mely keretében 7 228 774 Ft-. vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

Szabóné Kovács Anita egyéni vállalkozó a támogatásból és saját erőből 1 db Gázüzemű targonca és 1 db Kézi hidraulikus fejleszt.

 

A projekt befejezésének tervezett időpontja: 2022. 11. 30.

Megvalósítás helye: 4822 Nyírparasznya, Rákóczi F. Út 191.

Támogatási szerződés száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02415