Termelőtől egészségesebb...
2019. 03. 06.

Miért vásároljunk egyenesen a termelőtől? Képzelje el, amint reggeli teája mellé frissen sült, ropogós kenyérbe harapva megízleli a természet egyik legegészségesebb ajándékát, amely több ezer szorgos méh és egy évtizedes tapasztalattal rendelkező méztermelő munkáját dicséri. 

Aki mindezt színezékek, cukor és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül varázsolja reggeliző asztalunkra, a lehető legkevesebb emberi beavatkozással. 

Egészségesebben nem is kezdődhetne a nap!


A méz csak frissen igazán egészséges
. Nagy tételben árusító importőrök és forgalmazók között sokszor fordul elő, hogy a hazai méz helyett a külföldit részesítik előnyben. A több hétig tartó szállítás során, mire hazánkba ér az import méz, már korántsem olyan friss, mint az , amit a termelőktől szerezhetünk be. Nemcsak a hosszú szállítási folyamat, de a hozzáadott adalékanyagok, melegítés, szükséges pasztörizálás is tovább rontja a méz állapotát és egészségi értékét.

A termelői méz különlegessége abban rejlik, hogy a méhek szorgos munkájának gyümölcse egyenesen a fogyasztó asztalára kerül, a lehető legkevesebb emberi beavatkozást követően. Származása igazolt, így biztosak lehetünk benne, hogy a termelői méz kizárólag természetes anyagokból készült, hozzáadott cukor, színezék és más adalékanyag felhasználása nélkül. 

 

Vásárlóim igazolják: a boltban kapható méhészeti termékek a termelői méz nyomába sem érhetnek...

 Ajándékozza meg magát Ön is az egészséggel: fogyasszon rendszeresen termelői mézet!